Blog en podcast
Wat is jouw excuus?

Je ziet een advertentie voorbij komen voor een 5-daags retreat in een prachtige omgeving met allerlei activiteiten waar jij blij van wordt.Wandelen, stilte sessies met opdrachten om dichterbij jezelf te komen, individuele- groepssessies, yoga, gezonde maaltijden, tijd om zelf verder in te vullen. Heerlijk!!

Lees meer »

Doolhof in mijn hoofd

Gistermiddag vroeg mijn zoontje of ik een spelletje met hem wilde doen. Ik ben gek op spelletjes dus zei ik enthousiast: “Dat wil ik wel lieverd, welk spel wil je spelen?”.

Lees meer »

Body Mind Release

Body Mind Release herstelt de verbinding tussen lichaam en geest.Het is een kortdurende therapie die gericht is op het loslaten van vastzittende emoties, stress en belemmerende overtuigingen die zich in de loop der tijd hebben opgebouwd.Het hoofddoel van Body Mind Release is het herstellen van de natuurlijke stroom van energie in het lichaam en het verbeteren van de verbinding tussen lichaam en geest.Daardoor zal je rust in hoofd en lijf ervaren. Je kunt weer voelen wat goed is voor jou én leert hoe je hiernaar kan handelen.

Lees meer »

Rennen - vliegen & vertragen

Je wordt wakker en je hoofd staat al gelijk aan.Je hebt zoveel gedachten. Je zucht, moedeloos wordt je ervan. Want het zijn niet eens altijd "dit moet ik niet vergeten" gedachten. Het is gewoon een vermoeiende brei geworden van van alles;- wat er gedaan moet worden- wanneer & hoe- wat als / stel datMaar ook zorgelijke gedachten;- hoe moet ik het voor elkaar krijgen? Ik trek dit niet meer.- frustrende gedachten over hoe je het allemaal zo graag anders zou willen, maar dat je "hier toch telkens weer in belandt".

Lees meer »