Ervaringen
Ze appt mij: "Kijk dit dan?!
Dat had ik een jaar geleden nóóóóóit gedaan!! Hoe open kan je jezelf stellen...

Als ik er naar kijk kan ik nog niet beseffen dat ik dit heb gedaan! Ben zo f*!&%$ trots op mijzelf!" 👇


Ook een recensie achter laten? 


Vragen

1) Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij me kwam?

 

2) Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van het werken met mij?


3) Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Reactie plaatsen

Reacties

van Dijk
een maand geleden

Een mooie reis heb ik afgelopen maanden met Sharon mogen maken. Voor het traject startte hadden we al even contact. Ik wilde graag met Sharon aan de slag, maar merkte aan alles dat ik dit superspannend vond; want wat nou als ik de verkeerde keus zou maken en het me niet zou lukken.. Ik overdacht alles en wilde 100%, maar het liefst 1000% zeker weten dat ik het goede zou doen. Sharon voelde vanaf het begin al goed aan wat ik nodig had en stelde mij een ultimatum een keus te maken.

Toen ik bij Sharon startte zat ik compleet vast in m’n hoofd. Ik kwam niet uit de vicieuze cirkel van het denken en vond het moeilijk om voor mezelf te kiezen en grenzen te stellen. Dit zorgde naast onrust in m’n hoofd, ook voor veel spanning en pijn in m’n lijf. Alles wat maar met emoties of voelen te maken had, was eng. Gedurende het traject heeft Sharon me dmv verschillende delen/poppetjes laten zien dat ik niet m’n gedachten ben en ik op de zgn ‘’overdenk’’-momenten eigenlijk niet met mezelf in contact ben. Ik heb geleerd hoe ik weer de rust in mezelf kan terug vinden. In mijn geval betekent dit niet dat het me altijd al lukt. Wanneer ik echt in paniek raak, lukt het me nog niet altijd te overzien wat er gebeurt. Na even met sparren met Sharon komen we er vaak op uit dat ik weer even uit contact was of ben en kan ik daarna weer verder.

Sharon heeft veel voor me betekend. Zowel voor, tijdens als na het traject. Het is fijn om tussen de sessies door contact te hebben om situaties te delen. Sharon voelde me goed aan en ging niet mee in mijn gedachten. Ze legde haar vinger precies op de zere plek en wist me juist door haar directheid vooruit te helpen. Ik voelde me bij haar gezien en gehoord en heb een mooie basis weten te leggen voor de rest van m’n leven. Dankjewel Sharon!

Samira Toonen
6 maanden geleden

Waar moet ik beginnen...

Ik was een vrouw, moeder, zus, dochter, vriendin,collega die altijd voor iedereen klaar staat! Als iedereen het om mij heen maar goed had, dan haalde ik daar mijn voldoening uit.
Ik stond altijd 24 uur lang aan.

Via mijn werk heb ik deze therapie mogen volgen, ik zag zelf niet echt een probleem omdat dit is wie Samira was.

Sharon heeft mijn geleerd om te luisteren naar mijn gevoel, dit was een heftige weg! Maar meer dan waard. Ik was mij zelf totaal kwijt en ontweek continu mijn gevoel omdat dit de gemakkelijke weg was. Schrijven met rechts...maar het was juist goed om te leren schrijven met links (niet de gemakkelijke weg kiezen) Ik stond er nuchter in maar de therapie heeft mij zo geholpen.
De connectie die ik met Sharon via het beeldscherm had is onbeschrijfelijk. Kippenvel kreeg ze van mijn verhalen en gevoelens wat ik deelde.
Ze voelde haar fijn aan wanneer ik een appje of telefoontje nodig had tijdens de therapie!

Ik ben nu nog steeds een vrouw, moeder, zus, dochter, vriendin,collega die altijd voor iedereen klaar staat! Maar ik begin nu eerst bij mij zelf! Ik vind nu mij zelf net zo belangrijk en dat is goud waard!

Dankjewel Sharon voor al jou hulp!
Ik ben je eeuwig dankbaar

Elsbeth
een jaar geleden

Alle lampjes in mijn huis gingen kapot, en nee niet alleen daar de auto ook! En nog wat gekke dingen in de besturingssysteem konden niet reset worden, want de knop deed het niet meer waardoor er allerlei vage dingen werden aangegeven die niet per se kapot waren...
Precies op dat moment was ik een boek spiegels aan het lezen en toen wist ik, dit gaat over mij!

Kort daarvoor had k m'n baan opgezegd, voelde me gestresst en opgebrand, ik was saggerjjnig en kon niet echt meer dankbaar zijn en genieten van. Dingen, wat ik voorheen prima kon...

Zo ging ik op zoek naar iets wat me kon helpen, en vond ik Stap in je Hart, dat klikte enorm bij me en ik dacht ik ga dit gewoon proberen..

Er moest een nieuw licht gaan schijnen
Zo voelde het ook.

Nu zit ik halverwege het traject en heb nog geen seconde spijt..
Tot nu toe heeft het me enorm veel inzicht gegeven, maar vooral steun om bij mezelf te blijven.. grenzen aangeven vond ik lastig maar doordat ik zelf ook bijna niet meer wist wie ik was, hoe kan ik het dan aan een ander duidelijk maken..?

Sharon laat me Stap voor stap weer zien hoe ik mezelf mag zien en dat er zoveel kracht in me zit, dat lag onder behoorlijke laag stof alleen...
Inderdaad ik was niet zo van dat schoonmaken ;)
Nu er wat hulp is krijg ik weer zicht op het eindresultaat en dat is waardevol!
Sharon is een hele lieve, fijne open meid !
Alles wat ze zegt is gemeend en oprecht, daar heb je iets aan! :)

Nu op naar de laatste weken, Heb er zin in!