Ervaringen

Ik kon nog maar weinig genieten van het leven

E. “Eigenlijk zou iedereen dit traject moeten krijgen”
Ik kon nog maar weinig genieten van het leven en had het gevoel dat het leven mij overkwam. Ik werd stiller en op het werk kreeg ik het spaans benauwd als ik vanuit mijn functie moest zeggen wat een ander moest doen. Nu ben ik echt een gelukkiger mens geworden doordat ik mijn zelfvertrouwen en energie weer terug heb! Ik voel mij rustiger van binnen en heb geen gevoelens van paniek meer. Ook mijn hoofd zit niet meer vol met gedachten. De therapie is goed vol te houden.

Ik lag vaak wakker van 'wat als / stel dat' scenario's

M. “Ik lag vaak wakker van ‘wat als / stel dat’ scenario’s” 
Het is een intensief traject, maar een groot cadeau aan mijzelf. Ik startte als onzekere vrouw die alles overdacht en waarvan het hoofd altijd ‘aan’ stond. Ik lag vaak wakker van  “wat als / stel dat” scenario's en dat heb ik nu niet meer. Mijn hoofd is nu gewoon rustig…
Ik vertrouw nu op mijn eigen kunnen en kan onderbouwen waarom ik iets vind. Ook mijn baas is dat niet onopgemerkt gebleven en ik ontvang nu complimenten over hoe goed ik mijn werk nu doe uit zelfverzekerdheid. Heel leuk. Ik raad dit traject iedereen aan!

Sharon legt alles duidelijk uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. 

Het lukte maar niet om situaties naast mij neer te leggen. Dat is nu wel anders

A. “Ik zeg het nu gewoon en krop niks meer op”
Ik had zoveel moeite met het naast mij neerleggen van situaties en uitspraken, dat ik daar slecht van sliep een vol hoofd had en mij onzeker voelde. Hierdoor durfde ik niet echt meer te zeggen wat ik dacht en vond waardoor ik alles opkropte van binnen.
Nu spreek ik gewoon uit wat ik denk en vind en voelt mijn hoofd en lijf rustig en ontspannen. Heerlijk! De Body Mind Release methode is echt onderscheidend, het werkt!

Zonder dit traject zou ik nu nog met mijn ziel onder mijn arm lopen

T. “Ik mag er weer zijn”
Ik sta nu weer met 2 benen op de grond, heb mijn hoofd rechtop en ik voel dat ik net zoveel waard ben als een ander. Zonder dit traject zou ik nu nog met mijn ziel onder mijn arm lopen. Sharon ziet mij, voelt mij en leest mij. 

Ik heb keuzes gemaakt die ik hiervoor niet durfde te maken

R. “Ik heb geen angsten, schaamte of onzekerheid meer”
Ik heb mijn oude vertrouwde -IK- hervonden en heb mijn angsten, schaamte en onzekerheden losgelaten. Ik heb keuzes gemaakt die ik hiervoor niet durfde te maken en sta nog iedere dag versteld van het effect van dit traject op mijn leven. Ik LEEF weer! Sharon is super lief maar ook zeer professioneel. Ze weet je te lezen/voelen, zelfs op afstand (online sessies)

Het herstel van mijn burn-out is versneld

L. “Het herstel vanuit mijn burn-out is versneld”
Door dit traject heb ik gezien welk ‘overlevingsmechanisme’ ik inzet (veel praten), waardoor ik eigenlijk steeds verder van mijzelf verwijdert raakt. Ik kan nu weer voelen wat voor mij goed en belangrijk is. Daardoor neem ik soms een stapje terug of heb ik de energie weer voor een spontaan uitje. Ik zat nog in de opbouwende fase na mijn burn-out, maar dit traject heeft mij mijn energie én vertrouwen gegeven dat ik geen angst voor een terugval heb. Een intensieve, maar goed vol te houden methode. Sharon luistert goed en geeft handige tips en duidelijke uitleg over hoe ik om kan gaan met bepaalde situaties. 

Ik heb mijn oude vertrouwde -IK- hervonden

R.
Ik heb mijn oude vertrouwde -IK- hervonden en heb mijn angsten, schaamte en onzekerheden losgelaten. Sharon is super lief maar ook zeer professioneel. Ze weet je te lezen/voelen, zelfs op afstand (online sessies)

Mijn hoofd zit niet meer vol met gedachten. Ik ben echt gelukkiger

E.
Ik ben echt een gelukkiger mens geworden doordat ik mijn zelfvertrouwen en energie weer terug heb!
Daarnaast zit mijn hoofd niet meer vol met gedachten. 
De therapie is goed vol te houden.

Je bemerkt tussentijds al resultaat

M.
Het is een intensief traject, maar doordat je tussentijds al resultaat bemerkt motiveert dit je om ermee door te gaan. Ik denk dat de methode helpend kan zijn voor veel verschillende soorten vragen, ik zou het zeker aanbevelen. Sharon legt alles duidelijk uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. 

Ik heb nieuwe inzichten gekregen

A. 
De Body Mind Release methode is echt onderscheidend, het werkt! Sharon stelt je snel op je gemak en weet goede vragen te stellen. Vragen waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen die mij verder op weg hebben geholpen.

Je hoeft niet bij mij in de buurt te wonen.           
  Online help ik je, waar je ook maar woont of werkt.    

Ze appt mij: "Kijk dit dan?! Dat had ik een jaar geleden nóóóóóit gedaan!! Hoe open kan je jezelf stellen...
Als ik er naar kijk kan ik nog niet beseffen dat ik dit heb gedaan! Ben zo f*!&%$ trots op mijzelf!" 👇

Ook een recensie achter laten? 

 

 

 

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking?
Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar dromen waar te maken en dat zou geweldig zijn!

Alvast ontzettend bedankt voor de moeite.

Vragen

1) Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij me kwam?

 

2) Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en
     zie je echt als het resultaat van het werken met mij?


3) Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Reactie plaatsen

Reacties

Elsbeth
3 maanden geleden

Alle lampjes in mijn huis gingen kapot, en nee niet alleen daar de auto ook! En nog wat gekke dingen in de besturingssysteem konden niet reset worden, want de knop deed het niet meer waardoor er allerlei vage dingen werden aangegeven die niet per se kapot waren...
Precies op dat moment was ik een boek spiegels aan het lezen en toen wist ik, dit gaat over mij!

Kort daarvoor had k m'n baan opgezegd, voelde me gestresst en opgebrand, ik was saggerjjnig en kon niet echt meer dankbaar zijn en genieten van. Dingen, wat ik voorheen prima kon...

Zo ging ik op zoek naar iets wat me kon helpen, en vond ik Stap in je Hart, dat klikte enorm bij me en ik dacht ik ga dit gewoon proberen..

Er moest een nieuw licht gaan schijnen
Zo voelde het ook.

Nu zit ik halverwege het traject en heb nog geen seconde spijt..
Tot nu toe heeft het me enorm veel inzicht gegeven, maar vooral steun om bij mezelf te blijven.. grenzen aangeven vond ik lastig maar doordat ik zelf ook bijna niet meer wist wie ik was, hoe kan ik het dan aan een ander duidelijk maken..?

Sharon laat me Stap voor stap weer zien hoe ik mezelf mag zien en dat er zoveel kracht in me zit, dat lag onder behoorlijke laag stof alleen...
Inderdaad ik was niet zo van dat schoonmaken ;)
Nu er wat hulp is krijg ik weer zicht op het eindresultaat en dat is waardevol!
Sharon is een hele lieve, fijne open meid !
Alles wat ze zegt is gemeend en oprecht, daar heb je iets aan! :)

Nu op naar de laatste weken, Heb er zin in!