Jouw hoofd staat altijd "aan".
Dit STOPT vandaag want je hebt besloten om te kiezen voor rust.


Dit ben jij, toch?


๐Ÿงก Je doet een poging om niks te doen. Gewoon op de bank te zitten met een goed boek op schoot en je favoriete kop thee binnen handbereik. Terwijl je van dit moment probeert te genieten en jij je concentreert op de geschreven letters, dwalen je gedachten telkens afDit moet nog... dat moet nog... 

๐Ÿงก Náást alles wat je al doet, heb je ook nog eens: de was van de voetbalclub, ben jij een rij-ouder voor de club en help je mee bij het kinderfeestje van je buurmeisje. Maar ook het nabrengen van de gymtas van je kind en het meegaan naar de huisarts van je vader. Je doet het allemaal en hebt nergens meer tijd voor jezelf.

๐Ÿงก Iets uit handen geven? Hmm.. jij kijkt liever of je het niet toch zelf kunt fixen.
Al 1000x ben jij teleurgesteld in ‘het afwerkingsniveau’ van de ander. Het is niet volledig, te laat klaar, deels afgemaakt, of de belangrijke de puntjes op de -i- zijn vergeten. Anderzijds kan jij het natuurlijk allemaal veel sneller én dat scheelt uiteindelijk tijd.

๐Ÿงก Dagelijks doen zich wel situaties voor waarbij jij jezelf afvraagt: “wat de ander er wel niet van zal vinden of denken”. Je voelt je onzeker en ervaart een drempel om voor jezelf te kiezen/op te komen. Waardoor je (vaak achteraf gezien), over je eigen grenzen gaat. 

๐Ÿงก Jouw hoofd staat gelijk ‘aan’ zodra de wekker is gegaan. Je hebt je ogen nog niet eens geopend en je voelt je direct al onrustig: "Als ik nu gelijk de was verzamel en die in de machine gooi, dan kan ik, als ik de kinderen op school heb afgezet, gelijk door om de boodschappen te halen. Bij thuiskomst is de was klaar, hang ik hem op en bel tegelijkertijd mijn vriendin even terug".
Goede morgen! Dit is nog maar het begin van jouw dag met een oneindig lang ‘To Do List'.


Hoe zou het voelen als...


๐Ÿ’› Als jij je volledig kunt overgeven aan het moment, waarbij je rust ervaart in je hoofd en lijf?
Geen oneindige “to do” lijsten meer, maar doen wat lukt en kan waardoor je rust en vrede ervaart.

๐Ÿ’› Je de verantwoordelijkheid laat liggen bij diegene bij wie het hoort. De dagelijkse gang van zaken is verdeeld, zowel thuis als op je werk. Waardoor je nu ook daadwerkelijk de rust en ruimte hébt om ook iets voor jezelf te doen.

๐Ÿ’› Hoe heerlijk zou het zijn wanneer je niet alles meer naar jezelf toe trek? Dat je bepaalde taken en verantwoordelijkheden los kunt laten. Zonder je rot te voelen, zeg je ‘nee’ wanneer je geen zin hebt en/of het niet uitkomt. Ik hoor je al zuchten van verlichting.

๐Ÿ’› Je weet wat goed is voor jou en je kunt hier naar handelen, zonder de angstige gedachten wat de ander daarvan vindt/denkt. Hierdoor ga je niet meer voorbij aan jezelf.

๐Ÿ’› Je wakker wordt en je hartslag laag blijft, je hoofd stil en je lijf rustig. Hoeveel relaxter zou je dan
opstaan? Wat voor invloed zou dit hebben op je stresslevel, je humeur, je gezin en op jezelf?Kies dan voor het basis traject:

"Van rugzak naar schatkist"


Een bewezen en succesvol traject waarbij jij het volgende mag verwachten:

๐Ÿงก 7 persoonlijke online sessies* 
๐Ÿงก Een prachtig persoonlijk werkboek mét bijbehorende opdrachten

๐Ÿงก Een kleine, maar persoonlijke, attentie
๐Ÿงก Persoonlijk support gedurende het traject

๐Ÿงก Resultaat merkbaar binnen 1-3 weken (95% van mijn deelnemers hebben deze ervaring)
๐Ÿงก Een levenslange tool om zelfstandig mee aan de slag te gaan

๐Ÿงก Innerlijke rust, zelfvertrouwen, energie, vreugde,...
* 6 sessies van max. 1 uur op wekelijkse basis en 1 opvolgsessie na 4-6 weken.


(klik hier voor meer info)


Het eind resultaat:


Rust & overgave
Je hebt geen eindeloze gedachten meer en je stresslevel is genormaliseerd.
Eindelijk ervaar je rust in je hoofd en lijf zonder dat je je enthousiaste zelf bent kwijt geraakt. 

Bij jezelf blijven
Voorbij gaan aan je eigen gevoel is nu onmogelijk geworden doordat je gevoel je zó duidelijk vertelt wat jij nodig hebt. Je kunt nu niet anders dan daar naar luisteren. Dat geeft een veilig gevoel.

Zelfvertrouwen
Het harde werken en alles steeds maar naar jezelf toe trekken is voorbij. Want je hebt die goedkeuring van buitenaf om gezien en gehoord te worden, niet meer nodig. Je voelt dat het goed is zoals je bent.

Invloed van je omgeving
Vanuit rust, behoud je het overzicht in welke situatie dan ook. Hierdoor is het voor jou snel inzichtelijk wie verantwoordelijk is voor welk aandeel. Daardoor betrek je niet situaties meer op jezelf. En kan je loslaten wat van de ander is.

Grenzen aangeven
Grenzen aangeven is geen obstakel meer. Dit komt door je toegenomen portie zelfvertrouwen én je gevoel van eigen waarde. 

Tijd voor jezelf
Het verlangen om eens tijd voor jezelf te hebben is realiteit geworden!
Je kunt de boel, de boel laten en in een warm bad glijden, rustig een boek lezen of een wandeling maken in het bos, zonder dat je hoofd je steeds uit het moment haalt. Daar geniet je enorm van. 

Meningen van anderen
Jij ervaart geen last meer van uitspraken en meningen van anderen. Je hoort ze aan en bekijkt of jij er wat mee kan of moet doen. Ook spreek jij jouw mening uit waardoor je niets opkropt. Je bent niet meer bezig met wat de ander mogelijk denkt en vindt. Daardoor blijft je hoofd naderhand rustig.

Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig? 
Hoe zou het alleen al voor je zijn als de helft van bovenstaande punten jouw waarheid wordt?


De investering in jezelf is:


Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig om hiermee aan de slag te gaan?

Wil jij niet langer meer wachten om rust in jezelf te ervaren?
En vindt jij de investering van € 777,- goed besteed?
Klik dan op:

Het traject kan ook in termijnen betaald worden.


 

 

Wist jij dat ik ook een speciaal traject hebt dat vaak vergoedt wordt door jouw werkgever?

Vindt jij dit interessant en wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met mij op. 


Testimonials


M. “Ik lag vaak wakker van ‘wat als / stel dat’ scenario’s” 
Het is een intensief traject, maar een groot cadeau aan mijzelf. Ik startte als onzekere vrouw die alles overdacht en waarvan het hoofd altijd ‘aan’ stond. Ik lag vaak wakker van  “wat als / stel dat” scenario's en dat heb ik nu niet meer. Mijn hoofd is nu gewoon rustig…
Ik vertrouw nu op mijn eigen kunnen en kan onderbouwen waarom ik iets vind. Ook mijn baas is dat niet onopgemerkt gebleven en ik ontvang nu complimenten over hoe goed ik mijn werk nu doe uit zelfverzekerdheid. Heel leuk. Ik raad dit traject iedereen aan!

Sharon legt alles duidelijk uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. 

E. “Eigenlijk zou iedereen dit traject moeten krijgen”
Ik kon nog maar weinig genieten van het leven en had het gevoel dat het leven mij overkwam. Ik werd stiller en op het werk kreeg ik het spaans benauwd als ik vanuit mijn functie moest zeggen wat een ander moest doen. Nu ben ik echt een gelukkiger mens geworden doordat ik mijn zelfvertrouwen en energie weer terug heb! Ik voel mij rustiger van binnen en heb geen gevoelens van paniek meer. Ook mijn hoofd zit niet meer vol met gedachten. De therapie is goed vol te houden.

A. “Ik zeg het nu gewoon en krop niks meer op”
Ik had zoveel moeite met het naast mij neerleggen van situaties en uitspraken, dat ik daar slecht van sliep een vol hoofd had en mij onzeker voelde. Hierdoor durfde ik niet echt meer te zeggen wat ik dacht en vond waardoor ik alles opkropte van binnen.
Nu spreek ik gewoon uit wat ik denk en vind en voelt mijn hoofd en lijf rustig en ontspannen. Heerlijk! De Body Mind Release methode is echt onderscheidend, het werkt!

Sharon stelt je snel op je gemak en weet goede vragen te stellen. Vragen waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen die mij verder op weg hebben geholpen. 

R. “Ik heb geen angsten, schaamte of onzekerheid meer”
Ik heb mijn oude vertrouwde -IK- hervonden en heb mijn angsten, schaamte en onzekerheden losgelaten. Ik heb keuzes gemaakt die ik hiervoor niet durfde te maken en sta nog iedere dag versteld van het effect van dit traject op mijn leven. Ik LEEF weer! Sharon is super lief maar ook zeer professioneel. Ze weet je te lezen/voelen, zelfs op afstand (online sessies)

L. “Het herstel vanuit mijn burn-out is versneld”
Door dit traject heb ik gezien welk ‘overlevingsmechanisme’ ik inzet (veel praten), waardoor ik eigenlijk steeds verder van mijzelf verwijdert raakt. Ik kan nu weer voelen wat voor mij goed en belangrijk is. Daardoor neem ik soms een stapje terug of heb ik de energie weer voor een spontaan uitje. Ik zat nog in de opbouwende fase na mijn burn-out, maar dit traject heeft mij mijn energie én vertrouwen gegeven dat ik geen angst voor een terugval heb. Een intensieve, maar goed vol te houden methode. Sharon luistert goed en geeft handige tips en duidelijke uitleg over hoe ik om kan gaan met bepaalde situaties. 

T. “Ik mag er weer zijn”
Ik sta nu weer met 2 benen op de grond, heb mijn hoofd rechtop en ik voel dat ik net zoveel waard ben als een ander. Zonder dit traject zou ik nu nog met mijn ziel onder mijn arm lopen. Sharon ziet mij, voelt mij en leest mij. 

 

 


 Ben jij er klaar mee dat jij je leven laat bepalen door gedachten als;
Wat zouden zij ervan vinden? Wat als… Stel dat… Ja, maar...
En ben jij er klaar voor om zélf te bepalen hoe jij je dagen invult, in plaats van de ander?