Let's find your sparkle!


Herken je dit


๐Ÿงก Vanavond geniet je van de quality-time met je kind(eren). Totdat je telefoon gaat. Je twijfelt, maar neemt toch op. Al een paar keer doe je tevergeefs verschillende pogingen om op te hangen. Als jouw kind je aan tikt en zegt: "Ma-ham...kom je nog?!" schrik je. Je voelt je schuldig en een slechte moeder want waarom lukt het je niet om super duidelijk te zeggen wat jij wilt? Nu ben jij niet alleen zelf de dupe, maar ook je kind(eren). Je voelt dat je een grens bereikt hebt, je wilt het echt anders, maar hoe?!

๐Ÿงก Je gaat gezellig lunchen met vriendinnen. Je bekijkt de kaart en hebt zin in een hamburger met friet. Als de ober komt, bestelt iedereen een maaltijdsalade. Dan vraagt de ober aan jou wat jouw wensen zijn.. In je hoofd wik en weeg je van alles vliegensvlug af; “hun bestelling is gezonder..” / “nu ben ik als enige die..” / “wat zouden zij ervan denken als...” De ober kijkt je vragend aan en voor je het doorhebt, bestel ook jij een maaltijdsalade. Overrompeld door je eigen gevoelens en gedachten sla je de menukaart dicht; “wat laat ik mij toch beïnvloeden”.


๐Ÿงก Op het werk, ben je het totaal niet eens met wat er wordt gezegd. Toch houd jij je mond en knik je braaf mee. Ondertussen voel jij de spanning in je kaken en bal jij je vuisten om enigszins te ontladen. Je bent boos op jezelf omdat je nu iets moet doen waar je niet achter staat én dat je niet gewoon zegt wat jij te zeggen hebt. Het irriteert je mateloos dat je het weer zover laat komen. Waarom deel je niet jouw mening of ideeën?


๐Ÿงก Eindelijk! Je bent vrij en kunt in je nieuwe boek gaan lezen. Je zet nog snel even een kopje thee en terwijl je op het water staat te wachten, haal je de vaatwasser uit. Ondertussen vraag je je af wat jullie vanavond kunnen gaan eten. Je trekt de koelkast open en die blijkt leger te zijn dan je dacht. Met pen en papier in de hand, maak je je boodschappenbriefje en hey… hoor ik daar nu de droger piepen? Je voelt hem al aankomen he?! De dag is voorbij en je hebt ondanks je goede voornemens wéér geen tijd voor jezelf genomen. Je voelt de tranen achter je ogen branden als jij je bedenkt dat het nu weer weken duurt voordat je weer een dag “niks” hebt staan. Waarom heb je toch zoveel moeite om jezelf iets te gunnen...

๐Ÿงก Steeds vaker denk jij bij het luisteren van een podcast, het lezen van een boek of post; “Shit… dit gaat over mij”. Je herkent bepaalde patronen in je leven en ben je ook vaak bewust van je eigen gevoel en/of gedachten daarover. Je bent klaar voor verandering en je staat te popelen om afscheid te nemen van een bepaald gevoel van ontevredenheid over jezelf, de situatie waarin jij je bevindt en het je altijd maar ondergeschikt maken aan de ander of gebeurtenis. Maar er verandert helemaal niks….!! 
Omdat jij maar niet die ene stap maakt, waarvan je weet dat die nodig is, om daar te komen waar jij wilt zijn. Je bent bang dat je als persoon nou eenmaal zo bent.  


Hoe zou het voor je zijn als


๐Ÿ’› Wanneer je gewoon zou zeggen als iets niet uitkomt? Zonder achteraf een rotgevoel te krijgen. Als het je zou lukken om te kiezen voor jezelf en je gezin, en gewoon rustig, zonder afdwalende gedachten, kan genieten van heerlijke quality-time momenten met hen.

๐Ÿ’› Hoe zou het zijn als jij je niet langer meer laat beïnvloeden door wat anderen mensen doen, of zeggen? Hoe fijn en ontspannen is het als jij kan kiezen voor je eigen gevoel en wensen? 
Wat zou het voor jou betekenen?

๐Ÿ’› Hoe zou het voor je zijn wanneer jij in iedere situatie je eigen gedachten en gevoelens zonder aarzeling of problemen zou uitspreken? Hoeveel stress, frustratie en ergernissen zou dat je besparen en hoeveel rustiger en meer ontspannen zou jouw lijf en hoofd dan zijn?

๐Ÿ’› Als je structureel tijd voor jezelf zou hebben waar niets of niemand aankomt, zodat je even kan bijkomen of kunt opladen. Zo’n moment waarbij je de boel de boel kunt laten en waarbij je na afloop alweer verlangt naar de volgende keer omdat het je zoveel goeds brengt / enorm goed doet.

๐Ÿ’› Welk gevoel zou jij krijgen wanneer die verandering nu eindelijk tot stand is gekomen doordat je nu écht gekozen heb om datgene te gaan doen wat jij nodig hebt, om jezelf als persoon verder te ontwikkelen? Wat zou het voor je betekenen als je nu eindelijk die gedachtes en gevoelens kunt doorbreken waar je al zolang last van hebt.Dit is mogelijk als je kiest voor het traject:

"Van rugzak naar schatkist"


7 persoonlijke 1-op-1 coach sessies (met een online mogelijkheid)

Niemand kiest ervoor om zichzelf te laten beperken in het leven dat zij willen leven.
Zonder de mogelijke oorzaak te weten van de ballast in jouw rugzak, leer ik jou hoe jij jouw rugzak, spreekwoordelijk, gaat legen.

We hebben hierover geen ellenlange gesprekken, want als praten geholpen zou hebben,
zou iedereen klachtenvrij zijn, toch?
(klik hier voor meer info)


Je krijgt een werkboek met opdrachten waar jij, 2x per dag zo’n 10-15 minuten per keer mee bezig bent. Wekelijks beoordeel jij jouw klachten met een cijfer en zo houden wij de voortgang bij. Naast mijn uitleg, vind je nog meer verdieping in het bijgeleverde boek, wat enorm waardevol zal zijn voor nu en voor later.

Het toffe is dat jij niet tot het eind van het traject hoeft te wachten voor resultaat. 95% ervaart namelijk al verschil binnen 1 tot 3 weken! Uiteindelijk zal je stap voor stap jouw ‘schatkist aan positieve gevoelens en overtuigingen’ terugvinden. Waardoor jij zal veranderen in een ongelooflijke sterke, positieve en krachtige vrouw.
 


Aan het einde van het traject ga jij naar huis met


                                             Een schatkist vol positieve gevoelens en overtuigingen:
                                                                Wow.. ik ben nu eindelijk mijzelf!

Nee, nu niet!
Je neemt dat telefoontje gewoon niet op! Nee.., ook niet als je beste vriend/moeder of de koning belt. Zonder problemen of schuldgevoelens geef jij nu aan dat het gewoon niet uitkomt. Hierdoor heb jij weer tijd om datgene te doen wat jou gelukkig maakt / waar jij zin in hebt. Je hebt nu je volledige aandacht bij de kind(eren) en je geniet er enorm van omdat je gedachten niet meer afdwalen. Iedereen straalt en dat voelt geweldig!

Dit is genieten!!
Hap! Je zet zo je tanden in die smeuïge hamburger en geniet van de knapperige frietjes terwijl de rest zit te knagen op een blaadje sla. Het maakt je werkelijk niets meer uit wat een ander denkt en vindt.
Je bent dus niet meer bezig met de vraag “Wat als…”, “Stel dat…”, “Ja maar….” 
Je volgt je eigen gevoel en dat is iets wat je altijd al zonder enige twijfel heb willen doen.

Dit is waanzinnig!
Jij kan de ander nu onderbreken en/of tegen spreken op een vriendelijk, maar duidelijke manier. Je angst is verdwenen en je komt nu op voor datgene wat voor jou belangrijk is.
Je voelt je ontspannen en je hoofd is rustig omdat jij je emoties niet meer opkropt. Je houd je niet langer meer bezig met wat de ander mogelijk denkt en vindt. Je voelt je hierdoor enorm sterk en opgelucht omdat je zo blij en trots bent dat je jezelf zo goed kunt uiten.

Lijkt mij heerlijk!
Je kunt nu de boel de boel laten omdat jij jezelf belangrijk genoeg vindt om regelmatig écht tijd voor jezelf te nemen. Doordat je nu voor jezelf kiest voel jij je gelukkiger, minder gefrustreerd en meer ontspannen. Nu je vaker een moment voor jezelf neemt, merk je dat een dagdeel of bepaalde momenten ook volstaan om hetzelfde blije en ontspannen gevoel te krijgen.

Yes!
Met een gezonde kriebel in je buik zeg je ‘ja’ tegen jezelf. Een ‘ja’ omdat jij er mag zijn. Een ‘ja’ omdat dat je het waard bent. Een ‘ja’ tegen een spannende stap. Een ‘ja’ omdat je het gewoon zo graag anders wilt en je het nu ook gewoon doet! Super trots ben je op jezelf.
Je vind het fantastisch om allemaal nieuwe dingen te leren en ervaringen op te doen om daar vervolgens weer zelf van te groeien. Stap voor stap schud jij dat bepaalde gevoel van ontevredenheid van je af en ga jij eindelijk, zonder terughoudendheid, jouw leven leven.


Waarom lees je nog verder? Heb je goed gelezen wat hierboven staat?
Je bent volledig jezelf, doet de dingen waar jij je goed bij voelt zonder aan een ander voorbij te gaan. Je schaamte is verdwenen, je onzekerheid is weg. En al wat je denkt, voelt, vindt en wenst, mag er nu gewoon zijn. Wat wil je nog meer?


Dit voelt zo goed!
Je staat zelfverzekerd in het leven omdat je nu kiest voor datgene wat goed is voor jou.
De twijfel, angst en schaamte over jezelf, jouw mening en gedachten zijn weg. Hierdoor voel jij jezelf vrij om te kunnen zijn wie je bent. En dat is iets waar je heel lang naar hebt verlangt.

Leuk, als het past!
Als de agenda te vol komt te staan of als het je gewoon echt niet uitkomt, zeg je zonder problemen bepaalde afspraken af. Hierdoor kan ook jij nu echt genieten van alle afspraken  en momenten omdat er weer ruimte en lucht is voor iets spontaans, waar ook jij nu van kan genieten. Daardoor ben je meer ontspannen en een blijer mens.

Sterker dan ooit
Je gaat het contact met anderen nu makkelijk aan en bent voor een discussie niet meer bang. Als jij iets vindt, dan deel je dit! Zonder arrogantie en zonder de ander te kwetsen, maar wel mét een flink portie zelfvertrouwen. Je bent assertief en je betrekt situaties niet meer op jezelf. Hierdoor voel je je ontspannen en ervaar je het leven een heel stuk lichter en leuker. Dus zeg maar doei tegen de “Ja maar, wat als, stel dat…” Want nu jij je eigen keuzes maakt, ben jij onafhankelijk van iedereen!

Dit is power!
Die gemaakte glimlach hoef je niet meer op te zetten om de realiteit te verbergen.
Je leeft nu niet langer meer naar de eisen en verwachtingen van de ander. Die meningen en/of opmerkingen kan jij nu prima naast je neerleggen. Je lijf en je hoofd zijn hierdoor rustig want je draagt niks meer met je mee. Je bent ein-de-lijk jezelf. Voor jou betekent dat vooral; uitspreken wat jij voelt, vindt en denkt en daardoor ervaar je rust in jezelf.

 

Hoeveel meer resultaat heb je nog nodig? 
Hoe zou het alleen al voor je zijn als de helft van bovenstaande punten jouw waarheid wordt? Volgens mij is inmiddels je besluit al genomen, of niet? 


De investering is


Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig om hiermee aan de slag te gaan?
Kun je ertegen als ik soms direct en confronterend ben?
Wil je niet langer wachten om 100% jezelf te zijn in alles wat je zegt, doet, denkt en voelt?
En vind jij de investering van € 717,- goed besteed?
Klik dan op:

Het traject kan ook in termijnen betaald worden.

Wist jij dat ik ook een speciaal traject hebt dat vaak vergoedt wordt door jouw werkgever?

Vind jij dit interessant en wil jij hier meer over weten? Neem dan contact met mij op. 


Testimonials


E. “Eigenlijk zou iedereen dit traject moeten krijgen”
Ik kon nog maar weinig genieten van het leven en had het gevoel dat het leven mij overkwam. Ik werd stiller en op het werk kreeg ik het spaans benauwd als ik vanuit mijn functie moest zeggen wat een ander moest doen. Nu ben ik echt een gelukkiger mens geworden doordat ik mijn zelfvertrouwen en energie weer terug heb! Ik voel mij rustiger van binnen en heb geen gevoelens van paniek meer. Ook mijn hoofd zit niet meer vol met gedachten. De therapie is goed vol te houden.

 

M. “Ik lag vaak wakker van ‘wat als / stel dat’ scenario’s” 
Het is een intensief traject, maar een groot cadeau aan mijzelf. Ik startte als onzekere vrouw die alles overdacht en waarvan het hoofd altijd ‘aan’ stond. Ik lag vaak wakker van  “wat als / stel dat” scenario's en dat heb ik nu niet meer. Mijn hoofd is nu gewoon rustig…
Ik vertrouw nu op mijn eigen kunnen en kan onderbouwen waarom ik iets vind. Ook mijn baas is dat niet onopgemerkt gebleven en ik ontvang nu complimenten over hoe goed ik mijn werk nu doe uit zelfverzekerdheid. Heel leuk. Ik raad dit traject iedereen aan!

Sharon legt alles duidelijk uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. 


A. “Ik zeg het nu gewoon en krop niks meer op”
Ik had zoveel moeite met het naast mij neerleggen van situaties en uitspraken, dat ik daar slecht van sliep een vol hoofd had en mij onzeker voelde. Hierdoor durfde ik niet echt meer te zeggen wat ik dacht en vond waardoor ik alles opkropte van binnen.
Nu spreek ik gewoon uit wat ik denk en vind en voelt mijn hoofd en lijf rustig en ontspannen. Heerlijk! De Body Mind Release methode is echt onderscheidend, het werkt!

Sharon stelt je snel op je gemak en weet goede vragen te stellen. Vragen waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen die mij verder op weg hebben geholpen. 

 

T. “Ik mag er weer zijn”
Ik sta nu weer met 2 benen op de grond, heb mijn hoofd rechtop en ik voel dat ik net zoveel waard ben als een ander. Zonder dit traject zou ik nu nog met mijn ziel onder mijn arm lopen. Sharon ziet mij, voelt mij en leest mij. 

 

R. “Ik heb geen angsten, schaamte of onzekerheid meer”
Ik heb mijn oude vertrouwde -IK- hervonden en heb mijn angsten, schaamte en onzekerheden losgelaten. Ik heb keuzes gemaakt die ik hiervoor niet durfde te maken en sta nog iedere dag versteld van het effect van dit traject op mijn leven. Ik LEEF weer! Sharon is super lief maar ook zeer professioneel. Ze weet je te lezen/voelen, zelfs op afstand (online sessies)


L. “Het herstel vanuit mijn burn-out is versneld”
Door dit traject heb ik gezien welk ‘overlevingsmechanisme’ ik inzet (veel praten), waardoor ik eigenlijk steeds verder van mijzelf verwijdert raakt. Ik kan nu weer voelen wat voor mij goed en belangrijk is. Daardoor neem ik soms een stapje terug of heb ik de energie weer voor een spontaan uitje. Ik zat nog in de opbouwende fase na mijn burn-out, maar dit traject heeft mij mijn energie én vertrouwen gegeven dat ik geen angst voor een terugval heb. Een intensieve, maar goed vol te houden methode. Sharon luistert goed en geeft handige tips en duidelijke uitleg over hoe ik om kan gaan met bepaalde situaties. 

 Ben jij er klaar mee dat jij je leven laat bepalen door gedachten als;
Wat zouden zij ervan vinden? Wat als… Stel dat… Ja, maar...
En ben jij er klaar voor om zélf te bepalen hoe jij je dagen invult, in plaats van de ander?