Veel gestelde vragen


Hoeveel tijd kost dit traject?
Voor 7 weken op rij ben je dagelijks gemiddeld 2x 10-15 minuten per dag bezig met de gekregen opdracht. Daarnaast heb je 1x per week heb je een sessie variërend van 20 tot maximaal 60 minuten.

Stel dat het je niet lukt om het dagelijks 2x de meegekregen opdracht uit te voeren, dan kunnen we het ook bijstellen naar 1x per dag. Onze wekelijkse sessies worden dan ook aangepast naar 1x per 2 weken.

Ik ga op vakantie, kan ik dan nu al wel starten met het traject?
Ja dat kan. We kunnen prima een pauze week inlassen en inspelen op onverwachte situaties.

Kan ik dit traject ook online volgen?
Jazeker! Naast dat het traject ook face-2-face plaats kan vinden, werk ik ook online middels beeldbellen. Dit kan tegenwoordig gelukkig via verschillende kanalen, dus we kiezen er één wat voor ons beide fijn is.

Plan je ook afspraken in de avonden?
Ja dat is mogelijk. Maar houd er rekening mee dat er beperkt plaats is.

Kan ik dit traject ook via mijn werk volgen?
Jazeker, dat kan! 
Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid, dan kun je een document gemaild krijgen waarin alle informatie over dit traject staat. Je kunt dit document ook overhandigen aan je werkgever tijdens een gesprek. Dat kan heel helpend zijn bij de toekenning ervan. Heeft je werkgever al toekenning gegeven? Dan kan je de contactgegevens naar mij doormailen en zal ik alles verder voor je regelen. 

Kan ik in termijnen betalen?
Zeker is dat mogelijk. Je kunt in een keer het bedrag voldoen, maar ook in 2 of 3 termijnen.
Bij deelbetalingen wordt er altijd gewerkt met losse facturen. Zowel bij betaling ineens en bij deelbetalingen, krijg je automatisch een factuur in je mailbox. Wil je dit zakelijk volgen? Vergeet dan niet om je bedrijfsnaam toe te voegen. Dit kan later namelijk niet meer veranderd worden.

Ik zit thuis met een burn-out, kan ik ook mee doen?
Absoluut! Sterker nog… dit traject biedt een heel snel herstel voor mensen met burn-out klachten. 

Ik krijg al hulp via een andere hulpverlener, is het dan wel verstandig om dit traject te gaan volgen?
Geen zorgen! Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen.


Het lijkt me heel interessant, maar ik moet er nog even over nadenken.
Dit is uit liefde geschreven; Zou het kunnen zijn, dat dit het moment is waar je al vaker voor hebt gestaan? Dat je een keuzes wilde maken voor jezelf, het van alle kanten hebt bekeken en door de vele mitsen en maar-en door de bomen het bos niet meer zag?
Mijn advies zou zijn: “Stap in je hart”. Wat zegt die? Diep van binnen weet je vaak wel of dit het is of niet. Misschien is dit wel het moment voor jou, waarin je sinds lange tijd je hart leert volgen. En weet…je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen!

Ik heb nog een vraag, hoe kan ik je bereiken?
Het is fijn als je niet met een vraag blijft zitten. Je kunt mij een e-mail sturen met de vraag waar je mee zit. Heb je meerdere vragen, dan is het wellicht verstandig om een gratis sessie in te plannen. Dan neem ik een half uur de tijd om al je vragen te beantwoorden.
Vul daarvoor het contactformulier op de pagina zo volledig mogelijk in. Alvast bedankt.

Wordt dit traject ook vergoed door de zorgverzekering?
Nee, niet door de zorgverzekering. Wel steeds vaker door de werkgever.
Zie voor meer informatie daarover: Kan ik dit programma ook via mijn werk volgen?

Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over het traject: 'van rugzak naar schatkist'